Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας της 42χρονης διασώστριας στη Σύρο.
Στον 42χρονο ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ σε βάρος της συζύγου του, δίωξη για συνέργεια στην πράξηΟι αρχές πλέον εστιάζουν τις έρευνές τους στις τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες όλων των εμπλεκομένων, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση η οποία θα ρίξει και φως στις συνθήκες του θανάτου της διασώστριας.
Σημαντικό στοιχείο της έρευνας αποτελεί και το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.
Απ’ την έως τώρα έρευνα, φαίνεται πως οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη 42χρονη με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της να προσεγγίζει το σπίτι του ζευγαριού.
Ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες οι οποίες εκτυλίχθηκαν μέσα στο διαμέρισμα.
Το ζευγάρι επιμένει πως η 42χρονη μπήκε στο σπίτι τους για να τους ληστέψει και ότι ο 42χρονος την τραυμάτισε αμυνόμενος.
Από την άλλη μεριά τώρα, η δικηγόρος της οικογένειας της 42χρονης αναφέρει, πως το θύμα είχε φτάσει στο νησί για να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της, και απορρίπτει το σενάριο της κλοπής λέγοντας πως είναι αδύνατον η 42χρονη να πήγαινε να κλέψει με τα ρούχα της δουλειάς της.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Εν τω μεταξύ αύριο Τρίτη θα απολογηθούν τόσο ο 42χρονος όσο και η σύζυγός του.
Στον 42χρονο ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ σε βάρος της συζύγου του, δίωξη για συνέργεια στην πράξη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο 42χρονος ισχυρίστηκε πως όταν η γυναίκα του άνοιξε την πόρτα, είδε κάποιον να της επιτίθεται.
Τότε, όπως δήλωσε, άρπαξε το μαχαίρι με το οποίο έτρωγε και επιτέθηκε στην 42χρονης.
Την ίδια στιγμή, η σύζυγος του 42χρονου δήλωσε πως την ημέρα που συνέβησαν όλα είχε διαπιστώσει πως την παρακολουθούσε ένα αυτοκίνητο.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν τόσο το κινητό του 42χρονου όσο και τις συσκευές του ζευγαριού.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία, από την πρώτη εξέταση στο κινητό του άντρα δεν προκύπτουν...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































